Kakkerlakken bestrijden

Daarom kies je VKP Plaagdierbestrijding:

9,3 / 10
4.6/5

(53 reviews)

kakkerlakken bestrijden

Kakkerlak bestrijding

Kakkerlakken. U hoeft het woord maar te lezen en u krijgt waarschijnlijk al een vies gevoel. U zit er dan ook niet op te wachten om die kruipers in uw huis te hebben. Voor effectieve kakkerlakkenbestrijding neemt u zo snel mogelijk contact op met VKP Plaagdierbestrijding.

Bij ons bedrijf werken mensen die graag voor u aan de slag gaan om die vervelende kakkerlakken op te ruimen. Neem voor kakkerlakken bestrijding dan ook vandaag nog contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen om het probleem in kaart te brengen.

Kakkerlakken in huis?

Kakkerlakken zijn nachtdieren. Vaak heb je daarom eerst niet in de gaten dat er kakkerlakken actief zijn in je woning. Ze houden van duisternis, warme en vochtige plekjes en eten alles wat ze tegenkomen. Maar ook kunnen ze met gemak een maand zonder eten.

Kakkerlakken zijn ongeveer één tot twee centimeter groot en hebben een roodbruine kleur. Door hun platte lichaam verstoppen ze zich gemakkelijk tussen kieren en naden. Een kakkerlak plant zich razendsnel voort. Ze dragen ei pakketjes bij zich die ze tot wel acht keer per half jaar afleggen.

Onfris en dragers van ziektekiemen

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, geeft dat een onfris gevoel. Maar los daarvan: kakkerlakken zijn verspreiders van ziektekiemen die zich in hun uitwerpselen en speeksel bevinden. Deze ziekteverwekkers kunnen voor schimmelinfecties, maag- en darmontstekingen bij de mens zorgen. Op termijn veroorzaken kakkerlakken allergieën. Kakkerlakken moet je dus snel bestrijden. Schakel de hulp in van VKP Plaagdierbestrijding!

kakkerlakken bestrijden

Laat een professional jouw kakkerlakken bestrijden!

VKP Plaagdierbestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken. Het is specialistisch werk dat een lange adem vergt. Wanneer je onze hulp inschakelt, zorgen we ervoor dat de kakkerlak ons opzoekt, in plaats van wij hen. Hoe dat zit? Dit heeft ermee te maken dat de kakkerlak langdurig zonder voedsel kan. Wij lokken de kakkerlakken met een speciale gel. Deze gel trekt kakkerlakken aan. Wanneer de kakkerlakken van de gel eten, raken ze vergiftigd. Ook de daarop volgende zeven generaties bevatten het gif. Kakkerlakken kenmerken zich door kannibaliserend gedrag. Ze eten elkaar en gaan uiteindelijk dood door het doorgegeven gif. Ondertussen is het wel belangrijk dat er geen andere voedselbronnen voorhanden zijn.

kakkerlakken bestrijden

Ook voor bedrijven staan onze ongediertebestrijders voor je klaar!

Wanneer u overlast ervaart van ongedierte, is het prettig te weten dat onze ervaren ongediertebestrijders voor u klaar staan. Immers, van ongedierte wil je zo snel mogelijk af. Het zorgt voor overlast en verstoort uw dagelijkse werkzaamheden. Ook uw kantoor of bedrijf kan vroeg of laat door een plaag worden getroffen. Wacht dan niet te lang met het bestrijden ervan! Wij staan 24/7 voor u klaar en kunnen de overlast snel verhelpen.

Over de oorzaken waardoor ongedierte een probleem in uw kantoor of bedrijf wordt, lopen de meningen nog wel eens uiteen. Wij komen niet alleen ongedierte tegen wanneer er sprake is van slechte hygiëne, ook in schone ruimtes voelen bepaalde beestjes en insecten zich prima thuis. Snel optreden kan grotere problemen voorkomen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend thuis in alle manieren van ongediertebestrijding. Verrassingen komen wij zelden tot nooit tegen en overal is een oplossing voor. Daarnaast geven we advies om overlast door ongedierte te voorkomen, zodat u straks en in de toekomst onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden. Neem contact op en we vinden een oplossing voor uw probleem.

Kakkerlakken bestrijden FAQ

Wat kost kakkerlakken bestrijden?

Maak vandaag nog een afspraak met ons al u zelf last heeft van ongedierte en als u veel geld wilt besparen. Tijdens de telefonische intake zullen wij u altijd een prijsopgave doen.

Door deze opgave weet u zeker dat u nooit meer teveel hoeft te betalen. Voor het bestrijden van bepaalde soorten plaagdieren zoals muizen, houtwormen of bedwantsen is het soms noodzakelijk om meerdere behandelingen in te plannen. Het is altijd mogelijk om uw vragen te stellen aan ons team, uiteraard kost dit u niets.

VKP Plaagdierbestrijding wordt gewaardeerd met een 9.4

M. de Bruin
M. de Bruin
Google review
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Het is niet altijd eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.
Ronald Vaassen
Ronald Vaassen
Google review
Lees verder
Heel erg bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers in mijn huis en slaapkamer. Bedankt voor je uitstekende service.
Tom Bezembinder
Tom Bezembinder
Google review
Lees verder
Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.
Sietske de Boer
Sietske de Boer
Google review
Lees verder
Kort na het telefoontje kwam de ongediertebestrijder bij ons langs. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Het werk is zeer professioneel. Ik ben zeker tevreden en vooral blij dat ik zo snel geholpen ben.
Previous
Next