Ratten bestrijden

Daarom kies je VKP Plaagdierbestrijding:

9,3 / 10
4.6/5

(53 reviews)

ratten bestrijding

Ratten zijn slim en voorzichtig. Ze zijn daardoor moeilijk te pakken. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis over hun leefgewoonten hebben wij de juiste aanpak. Schakel VKP plaagdierbestrijding
is als het om rattenbestrijding gaat!

Hoe herken je een rattenplaag?

Kapot geknaagde kabels en cilindervormige keutels van wel een centimeter of langer. Pootafdrukken en smeersporen. Ratten hebben de neiging om met hun onderbuik in contact te blijven met de vaste ondergrond. Je ziet smeersporen langs wanden en zijkanten van trappen. Het zijn zo een aantal kenmerken van de aanwezigheid van ratten. Heb je een rat gezien? Dan weet je dat het er meer zijn. Ratten leven in koloniën. Snel ingrijpen is belangrijk, want een rattenplaag is gevaarlijk. Ze richten enorme schade aan voedselvoorraden, bedradingen en constructies aan. Bovendien zijn ze verspreiders van ziektes, bacteriën en virussen.

Verschillende soorten ratten

Bruine en zwarte ratten

In Nederland hebben we vooral te maken met de bruine rat. Je herkent de bruine rat aan de grijsbruine vacht, waarbij de buikzijde lichter is. De staart van de bruine rat is kleiner dan zijn lijf. Bruine ratten leven op vochtige en donkere plaatsen zoals in kelders, stallen en riolen. Bruine ratten eten alles. Granen, maar ook vlees en etensresten die ze tussen menselijk afval vinden. Ze zijn schuw en houden niet van licht. Hun tanden blijven continu groeien en daarom gaan ze al knagend door het leven. Ze overleven prima in het Nederlandse klimaat. Hierdoor hebben ze gaandeweg de zwarte rat verdreven. Zwarte ratten leven op warmere plekken en zijn daardoor uitsluitend binnenshuis te vinden.

Laat een professional jouw rattenplaag bestrijden!

Bruine en zwarte ratten zijn gevaarlijke plaagdieren. Knaagschade, het bevuilen van voedsel, overdragen van ziektekiemen: het zijn belangrijke redenen om ratten te bestrijden. Effectief en preventief bestrijden van ratten vergt kennis. Het is belangrijk om een expert op het gebied van rattenbestrijding in de hand te nemen. De experts van VKP plaagdierbestrijding zetten rattengif en rattenvallen professioneel en vakkundig in.

Wat kost ratten bestrijding?

Maak vandaag nog een afspraak met ons al u zelf last heeft van ongedierte en als u veel geld wilt besparen. Tijdens de telefonische intake zullen wij u altijd een prijsopgave doen. Door deze opgave weet u zeker dat u nooit meer teveel hoeft te betalen.

Voor het bestrijden van bepaalde soorten plaagdieren zoals muizen, houtwormen of bedwantsen is het soms noodzakelijk om meerdere behandelingen in te plannen. Het is altijd mogelijk om uw vragen te stellen aan ons team, uiteraard kost dit u niets.

VKP Plaagdierbestrijding wordt gewaardeerd met een 9.4

M. de Bruin
M. de Bruin
Google review
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Het is niet altijd eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.
Ronald Vaassen
Ronald Vaassen
Google review
Lees verder
Heel erg bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers in mijn huis en slaapkamer. Bedankt voor je uitstekende service.
Tom Bezembinder
Tom Bezembinder
Google review
Lees verder
Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.
Sietske de Boer
Sietske de Boer
Google review
Lees verder
Kort na het telefoontje kwam de ongediertebestrijder bij ons langs. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Het werk is zeer professioneel. Ik ben zeker tevreden en vooral blij dat ik zo snel geholpen ben.
Previous
Next