Ongediertebestrijding Nijmegen

Welkom bij VKP Ongediertebestrijding, dé expert in Nijmegen en omliggende plaatsen!

15 jaar ervaring

Direct hulp nodig?
085-3038990

Dekking in heel Noord Holland

Milieu vriedelijke bestrijding

Ongediertebestrijding Nijmegen

Heeft u last van ongewenste gasten, zoals muizen, ratten, insecten of
wespen? Bij VKP Ongediertebestrijding zorgen wij voor effectieve
plaagdierbeheersing, ongediertebestrijding en wespenbestrijding in de
regio Nijmegen en nabijgelegen plaatsen, zoals Wijchen, Malde,
Groesbeek, Berg en Dal en Cuijk. Met ruim 15 jaar ervaring bieden wij
duurzame en doeltreffende oplossingen om plaagdieren te bestrijden en te
voorkomen.

Waarom kiezen voor VKP Ongediertebestrijding Nijmegen

Deskundigheid: Ons team van gecertificeerde en ervaren
plaagdierbestrijders staat klaar om uw probleem aan te pakken. Dankzij
uitgebreide kennis en expertise kunnen wij verschillende soorten
plaagdieren, waaronder houtwormen en boktorren, herkennen, lokaliseren
en effectief bestrijden.

Maatwerkoplossingen: Elk plaagdierprobleem is uniek. Daarom bieden
wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw
specifieke behoeften. Met behulp van geavanceerde technieken en
innovatieve methoden garanderen wij een effectieve bestrijding en
bescherming van uw eigendommen tegen schade veroorzaakt door houtworm en
boktor.

Milieuvriendelijkheid: Duurzaamheid en het behoud van het milieu
staan bij VKP Ongediertebestrijding hoog in het vaandel. Wij maken
zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden en
houden rekening met de impact op de natuurlijke omgeving bij onze
houtworm- en boktorbestrijdingsactiviteiten.

favicon VKP plaagdierbestrijding

VKP Plaagdierbestrijding

Specialisten in alle soorten ongediertebestrijding

Met onze specialisten zijn we werkzaam in heel Noord Holland, Zuidholland en Utrecht.

Gecertificeerd voor alle ongedierte

VCA Logo
KAD Logo
EVM logo
NVPB logo
PMV logo

Onze diensten voor Ongediertebestrijding Nijmegen

Plaagdierinspectie: Wij voeren grondige inspecties uit om de oorzaak en omvang van het probleem vast te stellen, inclusief het identificeren van houtworm- en boktorinfecties.

Ongediertebestrijding

Bestrijding en preventie van ongedierte

Effectieve bestrijding: Op basis van onze bevindingen implementeren wij gerichte bestrijdingsmaatregelen om het probleem snel en efficiënt aan te pakken, waaronder professionele houtworm- en boktorbestrijding.

Preventieadvies: Voorkomen is beter dan genezen. Wij voorzien u van advies over preventieve maatregelen en begeleiden u bij het nemen van de juiste stappen om houtworm en boktor in de toekomst te voorkomen.

VKP Plaagdierbestrijding wordt gewaardeerd met een 9.4

5/5

Tevreden

Het betrof een wespennest. VKP kwam langs en spoot op het nest. Als er na 2 weken nog steeds wespen vlogen dan moest ik bellen en zou opnieuw iemand langskomen. De 2de keer was een voltreffer op het nest en ik was er gauw van verlost. Ik hoefde niet extra te betalen omdat een garantie was beloofd. De telefoniste is zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten!

 

5/5

Snel, efficient en klantvriendelijk

Binnen 24 uur nadat bij ons een bedwants was gesignaleerd, was Beukema ter plekke. Goede service en efficiënt gewerkt. Een aanrader voor een ieder, die met ongedierte te maken krijgt en daar snel van af wil. En ook in hun prijs zeer concurrerend zonder dat dat iets afdeed aan hun kwaliteit.

24-07-2020 Simon , Amsterdam

Wat zijn de kosten voor ongediertebestrijding in Nijmegen

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met VKP
Ongediertebestrijding voor een snelle en betrouwbare oplossing voor uw
ongedierteprobleem, inclusief professionele houtworm- en
boktorbestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan klaar om u te
helpen! Bel nu naar 085-3038990 of vul het contactformulier in op onze
website.

Contact formulier

Afspraak maken

Werkgebieden Ongediertebestrijding Gelderland

Wij werken niet alleen als Ongediertebestrijding in Nijmegen, maar kunnen onder andere ook helpen als: 

Ongediertebestrijding in Apeldoorn
Ongediertebestrijding in Arnhem
Ongediertebestrijding in Barneveld
Ongediertebestrijding in Nijkerk

Wij bestrijden alle ongedierte!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de strijd aan kan gaan met houtworm? Houtwormen zijn een vervelend probleem, wat zelfs voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Met houtwormen weet u namelijk zeker dat er flink van uw houten constructie, maar ook uw houten meubelen gegeten gaat worden. Als u dan deze houtworm zijn gang laat gaan, dan kan het gevolg zomaar zijn dat een constructie instabiel wordt. Als u dit ook wilt voorkomen, dan raden wij u aan om VKP Plaagdierbestrijding in te schakelen. Bij ons bedrijf vindt u experts die wel raad weten met houtwormen, maar ook met andere vormen van ongedierte.

Om te voorkomen dat een muizenplaag zich snel uitbreidt met nestjes, is het belangrijk om een muizenbestrijding zo snel en effectief mogelijk uit te voeren. Zelf muizen verjagen leidt vaak niet tot het gewenste resultaat of een langdurige oplossing. Muizen laten zich niet makkelijk verjagen en daarom is het belangrijk om hiervoor een expert in te schakelen. De ongediertebestrijders van VKP kunnen voor zowel in huis als in bedrijfspanden muizen bestrijden. Met een plan van aanpak vertellen onze experts precies waar de oorzaken van het probleem liggen en hoe de overlast het best opgelost kan worden. Bij een grote plaag zijn soms meerdere behandelingen nodig, maar bij VKP Plaagdierbestrijding krijg je altijd de garantie dat we doorgaan tot het probleem is opgelost!

Snel hulp nodig?

Zwambestrijding
Zwam bestrijding is een klus die alleen door de beste ongediertebestrijders verricht kan worden. Dit komt voornamelijk door het feit dat de zwammen zich strak weten te hechten aan vochtig hout. Deze zwammen komen vervolgens alleen los bij het gebruik van zeer grove middelen. De balken zullen als eerste worden aangetast door zwammen, de vloeren zijn als tweede aan de beurt. Na deze aantasting zullen ook de andere houten onderdelen zwakker worden. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de werkwijze en de kosten van de professionele zwambestrijding.

Huiszwambestrijding
Wit u huiszwam in huis constateren dan zal u over de juiste kennis en expertise moeten beschikken. Indien uw woning door de zwam is aangetast is het noodzakelijk om hier snel op in te grijpen. Afhankelijk van de ruimte is het mogelijk dat de huiszwam wel 10 centimeter per week kan groeien. Deze zwam groeit snel over de bodem van de kruipruimte, maar ook over aanwezige houtresten. De zwam kan daarnaast makkelijk door bouwmuren naar de woning naast die van u uitbreiden. Wij zijn al voor een geruime tijd actief al het aankomt op het professioneel verwijderen van zwamaantasting bij u in huis.

Kelderzwambestrijding
Voor het constateren en bestrijden van kelderzwam is het noodzakelijk om over de juiste kennis en expertise te beschikken. Het is noodzakelijk om te zoeken naar de oorzaak van de problemen. Het is altijd het beste om de problemen voor te zijn. Dit kan je doen door de kruipruimte om te toveren tot een plek waar kelderruimte geen kans heeft om zich te ontwikkelen. Het is echter nog steeds noodzakelijk om het metselwerk en de vloer te onderhouden. Wij staan voor je klaar om je hiermee te helpen.

Porienzwam
Krijg je te maken met de Poriënzwam in huis dan is het noodzakelijk om een expert in te schakelen. Deze speciale zwam groeit in zeer vochtige ruimte. Het tast voornamelijk het naaldhout en het loofhout aan. Je kunt de poriënzwam herkennen aan het bloemkoolachtige uiterlijk. Wij zijn al voor een lange tijd actief als het aankomt op het bestrijden van de poriënzwam bij jou in huis, ook in monumentale panden.
Net als de kelderzwam en de huiszwam is de poriënzwam aan te merken als een schimmel die hout aan kan tasten. Binnen no time zullen de draagconstructies van jouw pand dusdanig zijn aangetast dat deze zomaar in kunnen storten. In dit artikel laten we je meer zien over het herkennen van de poriënzwam en de werkwijze waarop de poriënzwam bij jou in huis verwijderd zal worden.

Bruine en zwarte ratten zijn gevaarlijke plaagdieren. Knaagschade, het bevuilen van voedsel, overdragen van ziektekiemen: het zijn belangrijke redenen om ratten te bestrijden. Effectief en preventief bestrijden van ratten vergt kennis. Het is belangrijk om een expert op het gebied van rattenbestrijding in de hand te nemen. De experts van VKP plaagdierbestrijding zetten rattengif en rattenvallen professioneel en vakkundig in.

Dit ongedierte kan een enorme hinder betekenen voor huishoudens maar ook voor hotels, appartementen en pensions. Bij de laatste drie zijn het vooral de toeristen met wie de bedwants meereizen. Juist deze accommodaties vrezen de aanwezigheid van bedwants het meest. Op de eerste plaats is ongediertebestrijding in een pand met meerdere slaapplaatsen een veel grotere ingreep en ook een aantasting van de goede naam is een groot punt van zorg.

Bij al dat mondiale verkeer is het belangrijk dat reizigers hun koffers bij thuiskomst goed controleren. Wasgoed bij 60 graden wassen is het beste. Let echter vooral op meegebrachte kleding, tassen en cadeaus.

Plekken waar je bedwantsen kunt aantreffen

Dit zijn de plekken waar bedwantsen het meest worden aangetroffen:

·         beddengoed zoals kussens, dekens, dekbedden en lakens

·         frames van bedden en hoofdeinden

·         naden van matrassen

·         linnenkasten en nachtkastjes

·         onder of achter plinten

·         tapijt maar ook ondertapijt

·         in kieren of tussen vloerdelen

·         barsten in pleisterwerk

·         achter losgelaten behang

·         apparaten als laptops en babyfoons

·         verlichtingselementen

·         zelfs in stopcontacten

Moeilijk waar te nemen plekken en warmte zijn dus favoriet bij bedwantsen. 

Kakkerlakken. U hoeft het woord maar te lezen en u krijgt waarschijnlijk al een vies gevoel. U zit er dan ook niet op te wachten om die kruipers in uw huis te hebben. Voor effectieve kakkerlakkenbestrijding neemt u zo snel mogelijk contact op met VKP Plaagdierbestrijding. Bij ons bedrijf werken mensen die graag voor u aan de slag gaan om die vervelende kakkerlakken op te ruimen. Neem voor kakkerlakken bestrijding dan ook vandaag nog contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen om het probleem in kaart te brengen.

Heeft u last van wespen of een wespennest? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met VKP plaagdierbestrijding. Bij ons bedrijf werken jonge, enthousiaste wespenbestrijders die wespen bestrijden in Noord Holland heel serieus nemen. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om een einde te maken aan het probleem. We kunnen aan de slag met elke soort ongedierte. Of u nu last heeft van muizen, bedwantsen, wespen of een andere vorm van ongedierte, wij hebben de bestrijding in huis om hier effectief een einde aan te maken.

Indien je een monumentale woning bezit zal u mogelijk de volgende vraag in gedachten hebben: wat kan ik doen aan houtaantasting door insecten en zwammen. In sommige gevallen is het vrij eenvoudig om te zien welke sporen er te vinden zijn. Echter kan het zijn dat de schade niet eenvoudig te herkennen is. Dit kan ervoor zorgen dat u er pas tijdens een restauratie achter komt. Om de schade te herstellen is het noodzakelijk om een professional in te schakelen voor het onderzoeken en bestrijden van houtworm in monumenten.

De beste zorg voor uw monument?
Wij zijn op dit moment al voor tientallen jaren actief als het aankomt op het bestrijden van houtaantasting in ieder soort pand. Naast deze ervaring zijn wij aan te merken als partner Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg ERM. Hierdoor zijn wij in staat om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren als het aankomt op de bestrijdingswerkzaamheden in alle soorten monumenten. Ons bedrijf is in bezit van het Keurmerk Nederlandse Vereniging Plaagdier Management Bedrijven NVPB en Keurmerk van de stichting Keurmerk Plaagdier Management KPM. Deze zijn gecertificeerd voor Integrated Pest Management Houtbescherming Monumenten IPM via de KPMB. Tevens gaat ons bedrijf altijd te werk volgens de uitvoeringsrichtlijn URL5001. Hierin zijn alle taken vastgelegd met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed over de bestrijding van houtaantasting door insecten en zwammen in monumenten historische waardevolle panden.
favicon VKP plaagdierbestrijding

VKP Plaagdierbestrijding

Specialisten in alle soorten ongediertebestrijding

Met onze specialisten zijn we werkzaam in heel Noord Holland, Zuidholland en Utrecht.

Ongediertebestrijder nodig voor regio Nijmegen